Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Registrars (VvR) van 13 maart jongstleden is Margreth Verhulst benoemd tot directeur. Het gaat om een nieuwe functie bij de Vereniging van Registrars die met het aantrekken van een directeur haar slagkracht wil vergroten.

Samen met het bestuur gaat zij zorgdragen voor een door de leden van de Vereniging gedragen strategisch plan, deze ten uitvoer brengen en tevens aansturen op een bredere samenwerking in de branche. De Vereniging kijkt er naar uit de komende tijd “de schouders eronder te zetten” en verwacht de VvR landelijk nog steviger op de kaart te zetten en de leden nog beter te vertegenwoordigen.

Over Margreth Verhulst

De 43-jarige Margreth Verhulst is eigenaar van en juridisch adviseur bij Bureau 42 en was daarvoor jarenlang public & regulatory affairs officer en senior bedrijfsjurist bij XS4ALL. Daarvoor was zij IP-jurist en merkgemachtigde bij KPN en IP-advocaat bij De Vos & Partners advocaten. Margreth Verhulst is blij met haar benoeming en kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging. “In het verleden heb ik mij vooral ingezet voor de belangen van een organisatie, maar ik kijk er naar uit om samen met alle stakeholders verder te werken aan het verstevigen van de positie van registrars en de samenwerking in de branche.”

Ook Erik Logtenberg, voorzitter van de VvR, is content met de komst van Margreth Verhulst. “Na het besluit tot het aantrekken van een directeur, hebben we met Margreth een meer dan geschikte kandidaat gevonden. Zij beschikt over het netwerk, de expertise en de ervaring om de positie van de Vereniging verder te versterken, aan te sturen op een bredere samenwerking in de branche en samen met het bestuur de juiste koers te bepalen voor de toekomst.”

Over de Vereniging van Registrars

De VvR verenigt de zelfstandige registrars van het Nederlandse .nl domein in een unieke club die bestaat uit een bundeling van de individuele kwaliteiten van haar leden. De VvR verbindt deze registrars, waarmee de kennis en ervaring over domeinen samenkomt en gedeeld kan worden. De VvR behartigt daarmee proactief de belangen van haar leden, zodat zij zich kunnen concentreren op het ondernemen.

De VvR wil mogelijk maken dat de domeinbranche uitgroeit tot één van de topsectoren in Nederland. En dat kan, omdat de VvR dé club is waar de kennis en het talent van domeinen samenkomt. Onze grote kracht is dan ook het netwerk van aangesloten deelnemers. Wij geloven dat onze gezamenlijke drive van de domeinbranche een topsector maakt.

Meer over de Vereniging van Registrars.

Bron:  persbericht van de Vereniging van Registrars.

Zie ook: Automatiseringsgids en Computable.